Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!!

Όταν τον Απρίλιο του 2009 ξεκινούσαμε την ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών στη διεύθυνση http://astron.petitionhost.com/, δεν φανταζόμασταν ότι ένα χρόνο αργότερα οι υπογραφές θα ξεπερνούσαν τις 1000. Αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στην ατομική πρωτοβουλία και την κινητοποίηση κάποιων συμπολιτών μας, μόνο το τριήμερο από 22/04/10 έως 25/04/10 οι υπογραφές ξεπέρασαν τις 30.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι υπογραφές και τα σχόλιά σας συμπεριλαμβάνονται στους σχετικούς τεκμηριωμένους φακέλους που έχουν ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και στο Δήμο Αθηναίων.

1 σχόλιο:

  1. ...Να σώσουμε τη μνήμη της περιοχής και της Αθήνας και να εναντιωθούμε σε όσους δεν κατανοούν πως το απόθεμα των δημόσιων χώρων των τόπων μας, ο εξοπλισμός που χαρακτήρισε την ιστορική τους συγκρότηση και η αρχιτεκτονική στρωματογραφία που διαμόρφωσε τα σημεία αναφορών ενός κοινού αστικού τοπίου αποτελούν ζητήματα που οι ανθρώπινες κοινότητες και η κοινωνία των πολιτών οφείλουν να υπερασπίζονται...Απέναντι στην επέλαση της αξιοποίησης και τη λογική των κατεδαφίσεων, να αρθρώσουμε το λόγο και τις πρακτικές της διάσωσης και της αποκατάστασης, καταθέτοντας τη συλλογική μας διάθεση και την κοινή μας πεποίθηση για την προστασία κάθε αρχιτεκτονικής έκφρασης που αντιπροσωπεύει τη σχέση μας με τις ανθρώπινες αξίες και τον Πολιτισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή