Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝ

Οι Αμπελόκηποι έχουν το θλιβερό προνόμιο να φιλοξενούν πολλές παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας!!!

Τη Δευτέρα 25/01/10 ο Δήμος Αθηναίων κατεδάφισε τη μικρή κεραία της Vodafone στη Λ. Κηφισίας 46 (απέναντι από το ξενοδοχείο President και λίγο πιο πάνω από το Άστρον), απομένουν όμως άλλες δύο στο ίδιο κτήριο. Ο Δήμος Αθηναίων κατεδάφισε τη συγκεριμένη κεραία, επειδή διαπίστωσε ότι δεν είχε τη σχετική άδεια από την πολεοδομία του. Εντωμεταξύ, οι άλλες δύο που παραμένουν δεν έχουν Έγκριση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την Περιφέρεια και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά...
Απίστευτο και όμως ελληνικό!!! Σήμερα 14/05/10, η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας πραγματοποιώντας μετρήσεις στο ίδιο σημείο διαπίστωσε ότι η Vodafone έχει εγκαταστήσει και πάλι την κεραία της που κατεδάφισε ο Δήμος Αθηναίων πριν από λίγους μήνες, αυτή τη φορά καμουφλαρισμένη μέσα σε σωλήνες. Να υποθέσουμε ότι πρόλαβε να βγάλει όλες τις νόμιμες άδειες; Θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Ας έχουμε το νου μας και αν δούμε να ξεπροβάλει κάποια καινούργια κεραία στη γειτονιά μας, ας ενημερώσουμε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο τηλ. 210-6151024. Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω links: